Eenvoudig foto's afdrukken

Met Epson Easy Photo Print kunt u uw digitale afbeeldingen afdrukken op verschillende soorten papier. Dankzij de stapsgewijze instructies bereikt u snel het gewenste resultaat zonder dat u allerlei ingewikkelde instellingen hoeft op te geven.
Met de functie Quick Print kunt u met één klik afdrukken met de instellingen die u hebt gemaakt (alleen Windows).

Epson Easy Photo Print starten

Dubbelklik op het pictogram Epson Easy Photo Print op het bureaublad.
Voor Windows Vista:
Klik op de startknop, wijs naar All Programs (Alle programma's), klik op Epson Software en klik vervolgens op Easy Photo Print.

Voor Windows XP en 2000:
Klik op Start, wijs naar All Programs (Alle programma's) (Windows XP) of Programs (Programma's) (Windows 2000) gevolgd door Epson Software en klik vervolgens op Easy Photo Print.
Voor meer informatie selecteert u Gebruikershandleiding in het menu Help van deze toepassing.