De scan voltooien

Wat er na het scannen gebeurt, hangt af van de manier waarop u het scannen bent begonnen.
Full Auto Mode (Volautomatische modus):
Als u het scannen bent begonnen door Epson Scan te starten met het pictogram EPSON Scan wordt de gescande afbeelding opgeslagen in de bestandsindeling en locatie die u hebt geselecteerd in het venster File Save Settings (Instellingen voor Bewaar bestand). Als u in het venster File Save Settings (Instellingen voor Bewaar bestand) geen instellingen hebt opgegeven, wordt de afbeelding opgeslagen als een JPEG-bestand in de map Pictures (Afbeeldingen) of My Pictures (Mijn afbeeldingen).
Als u met scannen bent begonnen vanuit een TWAIN-programma, wordt de gescande afbeelding geopend in het venster van dat programma. Als Epson Scan na het scannen niet automatisch wordt gesloten, klikt u op Close (Sluiten) om het venster Epson Scan af te sluiten en de afbeeldingen in het venster van de toepassing weer te geven.
Home Mode (Thuismodus) of Professional Mode (Professionele Modus):
Als u het scannen bent begonnen door Epson Scan te starten met het pictogram EPSON Scan of door op het bedieningspaneel van de scanner op Start te drukken, ziet u het venster File Save Settings (Instellingen voor Bewaar bestand). Hierin kunt u de naam en locatie voor de scanbestanden opgegeven. Zie File Save Settings (Instellingen voor Bewaar bestand) selecteren voor meer informatie hierover. Zodra u deze instellingen hebt gemaakt, begint Epson Scan te scannen.