Epson Scan starten

De knop op de scanner gebruiken

a.  Startknop
U kunt Epson Scan starten door eenvoudigweg op de  Startknop van de scanner te drukken. Vervolgens verschijnt het Epson Scan-venster. Zie Een Epson Scan-modus selecteren voor meer informatie over de selectie van een Epson Scan-modus.

Vanaf uw computer

Windows 8.1/Windows 8:
Voer de naam van de software in de charm search (zoek), en selecteer het weergegeven pictogram.
Windows 7/Windows Vista/Windows XP:
Klik op de knop Start en selecteer All Programs (Alle programma's) of Programs (Programma's) > EPSON > EPSON Scan > EPSON Scan.
Mac OS X:
Selecteer Go (Ga) > Applications (Programma's) > Epson Software > EPSON Scan.
Voor gebruikers van Mac OS X v10.6.x:
Epson Scan is alleen beschikbaar via de Intel-toepassing.
Vervolgens verschijnt het Epson Scan-venster. Zie Een Epson Scan-modus selecteren voor meer informatie over de selectie van een Epson Scan-modus.