De scanner gebruiken als kopieerapparaat

Wanneer uw scanner en printer zijn aangesloten op uw computer, kunt u deze apparatuur samen gebruiken als kopieerapparaat. Raadpleeg de Help van Copy Utility voor meer informatie over gebruik van de software.
Windows 8.1/Windows 8:
Voer de naam van de software in de charm search (zoek), en selecteer het weergegeven pictogram.
Windows 7/Windows Vista/Windows XP:
Klik op de knop Start en selecteer All Programs (Alle programma's) of Programs (Programma's) > EPSON Software > Copy Utility.
Mac OS X:
Selecteer Go (Ga) > Applications (Programma's) > Epson Software > Copy Utility.