Systeemvereisten

Zorg ervoor dat uw systeem aan de hierna beschreven vereisten voldoet voordat u de scanner in gebruik neemt.

Systeemvereisten voor Windows

Systeem
Microsoft Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Interface
USB 2.0 (standaardconnector type B)
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm, schermresolutie van 1024 × 768 of hoger en 24-bit (Full Color) kleuren
(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van het gebruikte computersysteem en de videokaart, monitor, software enzovoort. Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)

Systeemvereisten voor Macintosh

Systeem
Mac OS X 10.5.8, Mac OS X 10.6.x, OS X Lion (10.7.x), OS X Mountain Lion (10.8.x) of later. Snelle gebruikersoverschakeling (Fast User Switching) wordt niet ondersteund in Mac OSX of later.
Interface
Macintosh USB
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm, schermresolutie van 1024× 768 of hoger en miljoenen kleuren
(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van het gebruikte computersysteem en de videokaart, monitor, software enzovoort. Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)
Opmerking:
Epson Scan biedt geen ondersteuning voor het UNIX-bestandssysteem voor Mac OS X. Installeer Epson Scan daarom op een schijf of partitie waarop dit bestandssysteem niet wordt gebruikt.