Uitschakeltimer instellen

Het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld als gedurende de geselecteerde periode geen handelingen worden uitgevoerd. U kunt de tijd voordat energiebeheer wordt ingeschakeld, aanpassen. Verlengt u de tijd, dan is dit van invloed op de energiezuinigheid van het apparaat. Denk aan het milieu voordat u wijzigingen doorvoert.
Volg de stappen hieronder om de tijd aan te passen.
Controleer of de scanner is aangesloten op uw computer en dat de scanner is ingeschakeld.
Start Epson Scan Settings (EPSON Scan Instellingen).
Windows:
Start > All Programs (Alle programma's) of Programs (Programma's) > EPSON > EPSON Scan > EPSON Scan Settings (EPSON Scan Instellingen)
Mac OS X:
Klik op Applications (Programma’s) > EPSON Software > EPSON Scan Settings (EPSON Scan Instellingen).
Klik op Power Off Timer (Uitschakeltimer).
Stel de Power Off Timer (Uitschakeltimer) in en klik vervolgens op OK.
Opmerking:
Als u de Power Off Timer (Uitschakeltimer) wilt uitschakelen, stelt u de Power Off Timer (Uitschakeltimer) in op 0.