De automatische documenttoevoer installeren

Wanneer u de ADF wilt gebruiken, moet u het scannerdeksel verwijderen en dat vervangen door de documenttoevoer.
Sluit Epson Scan af en zet de scanner uit met de aan/uitschakelaar.
Maak de kabel van het deksel los.
Open het deksel.
Trek het deksel recht omhoog van de scanner af.
Verwijder tape en ander verpakkingsmateriaal van de ADF.
Steek de scharnierende delen van de documenttoevoer in de daarvoor bestemde openingen aan de bovenzijde van de scanner (achteraan). Klap de ADF nu dicht.
Sluit de kabel van de documenttoevoer aan op de optiepoort van de scanner.
Schuif de papiersteun in de daarvoor bestemde gleuf van de ADF.
Zie Documenten in de automatische documenttoevoer plaatsen als u documenten in de documenttoevoer wilt plaatsen.
Opmerking:
Zie Documenten op de documenttabel leggen terwijl de automatische documenttoevoer is geïnstalleerd als u documenten of foto's wilt scannen vanaf de documenttabel terwijl de ADF is geïnstalleerd.