Systeemvereisten

Zorg ervoor dat uw systeem aan de hierna beschreven vereisten voldoet voordat u de scanner in gebruik neemt.

Systeemvereisten voor Windows

Systeem
Microsoft Windows Vista Home Basic Edition, Vista Home Premium Edition, Vista Business Edition, Vista Enterprise Edition, Vista Ultimate Edition, XP Home Edition, XP Professional Edition, XP Professional x64 Edition of 2000 Professional
(Windows Millennium Edition, 98 of 95 waar later een upgrade overheen is geïnstalleerd, wordt niet ondersteund.)
USB 2.0 Host-stuurprogramma van Microsoft vereist
Interface
USB-poort (type A) ingebouwd in het moederbord
Beeldscherm
SVGA of hoger (resolutie)
800 × 600, 16-bits (Hoge kleuren) of beter
(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort. Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)

Systeemvereisten voor Macintosh

Systeem
PowerPC of Intel Core Macintosh-computers met Mac OS X 10.2.8 of hoger. Snelle gebruikersoverschakeling (Fast User Switching) wordt niet ondersteund in Mac OS X of later.
Interface
Macintosh USB
Beeldscherm
Kleurenmonitor, schermresolutie van 800 × 600 of meer en 32.000 kleuren of meer
(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort. Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)
Opmerking:
Epson Scan biedt geen ondersteuning voor het UNIX-bestandssysteem voor Mac OS X. Installeer Epson Scan daarom op een schijf of partitie waarop dit bestandssysteem niet wordt gebruikt.