Scannen en rechtstreeks aan een e-mailbericht koppelen

Met de knop  Scannen en e-mailen kunnen gescande afbeeldingen automatisch als bijlage aan een e-mailbericht worden gekoppeld.
Plaats uw origineel op de scanner. Voor instructies:
Film of dia's: Film of dia's plaatsen.
Druk op de scanner op de knop  Scannen en e-mailen. Epson Scan wordt gestart in de Volautomatische modus en uw afbeelding wordt automatisch gescand als JPEG-bestand.
Opmerking:
Klik op de knop Pauze als u kleuren wilt herstellen of stof wilt verwijderen. Klik vervolgens op Aanpassen, selecteer de gewenste opties en klik op OK gevolgd door Scannen om door te gaan.
U kunt ook afbeeldingen aan een e-mailbericht koppelen met het projectpictogram E-mailen van Epson Creativity Suite. Zie Scannen met Epson Creativity Suite als u documenten of foto's wilt scannen. Zie Scannen met Epson Creativity Suite voor meer informatie over het scannen van film of dia's.
Na het scannen verschijnt het venster Bestand per e-mail verzenden.
Selecteer uw e-mailprogramma in de lijst E-mailprogramma selecteren.
Kies een optie onder Fotoformaat selecteren als u het formaat van de afbeelding wilt aanpassen.
Opmerking:
In het vak onder in het venster wordt informatie weergegeven over de afbeelding(en) die u aan het e-mailbericht koppelt.
Klik op OK. Het e-mailprogramma wordt geopend en de door u geselecteerde gescande afbeeldingen worden als bijlage toegevoegd aan een nieuw e-mailbericht. (Zie de Help van uw e-mailprogramma voor meer informatie over het verzenden van e-mailberichten.)