Lampjes en knoppen

De scanner bevat vier knoppen voor de bediening van de scanner. Het statuslampje geeft aan of de scanner normaal werkt.
a.  Scannen en e-mailen (knop)
b.  Scannen en opslaan als PDF (knop)
c.  Kopiëren (knop)
d.  Aan/uit (knop)/ Start (knop)
e. Statuslampje

Lampje

Het statuslampje bevindt zich tussen de knoppen  Aan/uit/ Start en  Scannen en opslaan als PDF.
Kleur
Statuslampje
Betekenis
Groen
 Aan
Gereed om te scannen.
 Knippert
Bezig met initialiseren of scannen.
Rood
 Knippert
Er is een fout opgetreden. Zie Het lampje op de scanner voor meer informatie.
(Geen)
 Uit
De scanner is uitgeschakeld.

Knoppen

Voordat u de knoppen op de scanner kunt gebruiken, moet u Epson Scan en Epson Creativity Suite op uw computer installeren.
Knop
Functie
 Aan/uit/ Start
 Aan/uit
Wanneer u één keer op deze knop drukt, schakelt u de scanner in.
Wanneer u deze knop 3 seconden ingedrukt houdt terwijl de scanner aan is, schakelt u de scanner uit. (U kunt de scanner niet uitschakelen als de scansoftware wordt gebruikt.)
 Start
Epson Scan wordt gestart.
 Kopiëren
Copy Utility wordt gestart.
 Scannen en e-mailen
Epson Scan wordt gestart. Daarmee wordt automatisch gescand, waarna het venster Bestand per e-mail verzenden verschijnt.
 Scannen en opslaan als PDF
Het venster Scannen naar PDF verschijnt.
Documenten of foto's: zie Scannen met de knoppen op de scanner.