De scanner vervoeren

Wanneer u de scanner over een grote afstand verplaatst of gedurende langere tijd niet gebruikt, moet u het loopstuk in het midden zetten om beschadiging te voorkomen.
Zorg ervoor dat het loopstuk van de scanner in het midden staat.
Wanneer de scanner is ingeschakeld en op de computer is aangesloten, en het loopstuk zich niet in het midden bevindt, drukt u tegelijkertijd op de knoppen  Scannen en e-mailen en  Kopiëren totdat het loopstuk naar het midden van de scanner gaat.
Als de scanner wordt uitgezet zonder dat het loopstuk in het midden staat, moet u op de  Aan/uit-knop drukken, de scanner aansluiten op de computer en circa 15 seconden wachten totdat de computer de scanner heeft herkend. Druk vervolgens tegelijkertijd op de knop  Scannen en e-mailen en  Kopiëren totdat het loopstuk naar het midden van de scanner beweegt.
Druk drie seconden op de  Aan/uit-knop om de scanner uit te schakelen. Ontkoppel vervolgens de adapter.
Ontkoppel de USB-kabel van de scanner.
Breng het originele verpakkingsmateriaal weer aan en doe alles weer in de originele doos of een soortgelijke doos waar de scanner precies in past.