Problemen met de automatische filmlader (Perfection 3590 Photo)

Automatische filmlader voert geen film in
Film loopt vast in de automatische filmlader

Automatische filmlader voert geen film in
  • Controleer of het groene lampje van de knop  Start brandt. Als het groene lampje knippert, wacht dan tot de huidige taak klaar is en het groene lampje gaat branden. Zie Het lampje op de scanner als het rode lampje van de knop  Start brandt.

• Controleer of de scanner correct is aangesloten op de computer en plaats de film opnieuw.

Film loopt vast in de automatische filmlader

Als het klepje van de filmtoevoer is gesloten, druk er dan op om het te openen. Doe de filmgeleider vervolgens helemaal open.

Druk op de uitwerpknop . Ga naar de volgende stap als de film niet wordt uitgeworpen.

Zet de scanner uit door de stekker van het apparaat uit het stopcontact te trekken.

Open het deksel.

Controleer binnen in de automatische filmlader waar de film is vastgelopen.

Als de film is vastgelopen boven het venster van de transparanteneenheid:
Houd het deksel van de scanner met de hand vast en draai de toevoerknop in de richting van de pijl. Blijf draaien tot het uiteinde van de film door het laadgedeelte van het deksel komt. Trek de film nu voorzichtig naar buiten.

Als de film is vastgelopen op of onder het venster van de transparanteneenheid:
    Houd het deksel van de scanner met de hand vast en open het afdekplaatje van het filmtraject (zie illustratie). Draai de toevoerknop in de richting van de pijl tot het uiteinde van de film door het laadgedeelte onder het deksel komt. Trek de film nu voorzichtig naar buiten.

Opmerking:

Draai alleen aan de toevoerknop als er film is vastgelopen.

Sluit EPSON Scan, mocht dit programma geopend zijn. Steek de stekker van de scanner in het stopcontact en scan opnieuw.