De automatische fototoevoer verwijderen

Wanneer de automatische fototoevoer is gemonteerd, kunt u niet scannen vanaf de glasplaat. Als u wilt scannen vanaf de glasplaat, verwijdert u de automatische fototoevoer als volgt en installeert u opnieuw het deksel van de scanner:

Zet de scanner uit door de stekker van het apparaat uit het stopcontact te trekken.

Trek de kabel van de automatische fototoevoer uit de optiepoort van de scanner.

Trek de automatische fototoevoer recht omhoog van de scanner af.

Zet de automatische fototoevoer in de standaard (zie illustratie).

Opmerking:

Zorg ervoor dat de plastic driehoek op de papierpadgeleider niet tegen de standaard komt.

Breng het normale deksel van de scanner weer aan (zie illustratie).

Sluit het deksel.

Steek de kabel van het deksel in de optiepoort van de scanner.