De automatische fototoevoer installeren

Opmerking:
  • Zorg ervoor dat de scanner op een stabiele ondergrond staat wanneer u de automatische fototoevoer installeert.

• Wanneer de automatische fototoevoer is gemonteerd, kunt u niet scannen vanaf de glasplaat.

Zet de scanner uit door de stekker van het apparaat uit het stopcontact te trekken.

Trek de kabel van het deksel uit de optiepoort van de scanner.

Open het deksel.

Trek het deksel recht omhoog van de scanner af.

Opmerking:

Zet het deksel in de standaard van de automatische fototoevoer. Let er wel op dat de reflecterende mat niet tegen de standaard komt.

Plaats de automatische fototoevoer op de scanner. Laat de uitstekende delen aan de zijkant van de fototoevoer in de daarvoor bestemde uitsparingen (halve cirkels) naast de glasplaat vallen.

Steek de kabel van de automatische fototoevoer in de optiepoort van de scanner.

Zet de scanner aan door de stekker van het apparaat in het stopcontact te steken.

Zie Foto's en visitekaartjes in de automatische fototoevoer plaatsen voor meer informatie over het gebruik van de fototoevoer.