Hoe / Optimaal werken met de knop op de scanner

De knop Start gebruiken

Met de knop Start  op de scanner kunt u gegevens scannen en doorsturen naar een bepaalde toepassing. Wanneer u op de knop Scan drukt, wordt standaard de software EPSON Smart Panel gestart.

Opmerking voor Windows-gebruikers:
Windows ondersteunt Scannergebeurtenissen. U kunt een toepassing toewijzen aan de knoppen op de scanner. Zie Een andere toepassing aan de knoppen toewijzen onder Windows® voor meer informatie over het instellen van de knoppen.

Opmerking voor gebruikers van Mac OS X:
Deze functie is niet beschikbaar voor Mac OS X.

Druk op de knop Start  op de scanner. Het venster EPSON Smart Panel wordt weergegeven.

Klik op het pictogram van een toepassing. De geselecteerde toepassing wordt geopend en het scannen begint. Vervolgens wordt de gescande afbeelding automatisch naar de toepassingen gezonden. Raadpleeg de online-Help bij EPSON Smart Panel voor meer informatie.

Opmerking:
  • Klik voor meer informatie over EPSON Smart Panel op het vraagteken in de rechterbenedenhoek van het scherm.