Hoe / Optimaal werken met de knoppen op de scanner

De knop Start gebruiken

Wanneer u op de knop Start  drukt, wordt standaard EPSON Smart Panel gestart.

Opmerking voor gebruikers van Mac OS X:
De mogelijkheid bestaat dat de gewenste toepassingen niet worden gestart wanneer u op de knoppen drukt. Zie De scanner start niet na een druk op de knop of Onder Mac OS X wordt de Classic-modus gestart bij een druk op de knoppen voor mogelijke oplossingen.

Druk op de knop Start  op de scanner. Het venster EPSON Smart Panel wordt weergegeven.

Klik op het pictogram van een toepassing. De geselecteerde toepassing wordt geopend en het scannen begint. Vervolgens wordt de gescande afbeelding automatisch naar de toepassingen gezonden. Raadpleeg de online-Help bij EPSON Smart Panel voor meer informatie.

Opmerking:
  • Klik voor meer informatie over EPSON Smart Panel op het vraagteken in de rechterbenedenhoek van het scherm.