Systeemvereisten

Voor gebruik van de printer

Vereisten voor Windows

Om deze printer te gebruiken, moet een van de volgende Windows-besturingssystemen zijn geïnstalleerd. Raadpleeg de onderstaande tabel voor meer informatie over interfaces en besturingssystemen.
Systeem
Pc-interface
Windows Vista, Windows XP en 2000
De USB 2.0 hostdriver van Microsoft moet worden gebruikt.
USB 2.0
(aanbevolen)
USB 1.1
(minimum)

Vereisten voor Macintosh

Om deze printer aan te sluiten op een Macintosh-computer, moet u een USB-kabel gebruiken. Raadpleeg de onderstaande tabel voor meer informatie over interfaces en besturingssystemen.
Systeem
Pc-interface
Macintosh-computers (PowerPC of Intel) met Mac OS X 10.3.9 of hoger
USB 2.0
(aanbevolen)
USB 1.1
(minimum)