Printeronderdelen en functies van het bedieningspaneel

Printeronderdelen

a.
Papiersteun: ondersteunt het papier in de papierinvoer.
b.
Papierinvoer: bevat het papier en zorgt voor de papiertoevoer naar de printer.
c.
Printerkap: sluit het afdrukmechanisme af. Open de kap alleen tijdens het plaatsen en vervangen van cartridges.
d.
Verlengstuk voorste lade: ondersteunt het uitgeworpen papier.
e.
Voorste lade: bevat het uitgeworpen papier in de papierpositie. In de cd/dvd-positie bevat deze de cd/dvd-lade. Plaatst tevens de cd/dvd-lade voor afdrukken.
f.
Frontpaneel: geopend tijdens afdrukken.
g.
Randgeleider: houdt het papier recht in de papierinvoer. Schuif de geleider tegen de rand van het papier.
a.
USB-connector: aansluiting voor de USB-kabel die de computer en de printer verbindt.
a.
Cartridgekap: houdt de cartridges vast. Open de kap alleen tijdens het plaatsen en vervangen van cartridges.
b.
Cartridgehouder: bevat de cartridges
c.
Printkop: drukt de inkt op het papier.
d.
Bedieningspaneel: met behulp van de knoppen en lampjes kunt u de printer bedienen. Zie het volgende gedeelte voor meer informatie.

Bedieningspaneel

Knoppen

Knop
Functie
aan/uit
Hiermee schakelt u de printer in en uit.
inkt
Hiermee verplaatst u de printkop naar de positie voor het vervangen van de cartridges.
Als een lege cartridge wordt gesignaleerd, verplaatst u met deze knop de printkop naar de positie voor het controleren van het inktniveau.
Na het vervangen van de cartridge zet u de printkop met deze knop terug naar de uitgangspositie.
Als het inktlampje  uit is, kunt u de printkop reinigen door deze knop 3 seconden ingedrukt te houden.
papier
Hiermee kunt u papier laden en uitwerpen.
U kunt met deze knop het afdrukken hervatten nadat dit was onderbroken doordat het papier op was of doordat meerdere vellen tegelijk werden ingevoerd.
Met deze knop kunt een lopende afdruktaak annuleren.

Licht

Licht
Description
aan/uit
Aan als de printer aan staat.
Knippert tijdens het ontvangen van gegevens, het afdrukken, het vervangen van cartridges, het laden van de inkt en het reinigen van de printkop.
inkt op
Aan wanneer een cartridge leeg is.
Knippert wanneer een cartridge bijna leeg is.
papier op
Aan wanneer het papier op is of wanneer de cd/dvd-lade niet juist is geladen.
Knippert wanneer papier of de cd/dvd-lade is vastgelopen of wanneer de voorste lade in de verkeerde positie staat.
Zie de volgende instructies voor meer informatie over de foutstatus.
Zie Foutindicatoren