De juiste papiersoort selecteren

De printer stelt zichzelf automatisch in op het afdrukmateriaal dat u in de afdrukinstellingen opgeeft. Daarom is het zo belangrijk wat u instelt als papiersoort. Aan de hand van deze instelling weet de printer welk papier u gebruikt. De hoeveelheid inkt wordt daar automatisch op aangepast. In de volgende tabel staan de instellingen die u kunt opgeven voor uw papier.
Voor dit papier
Selecteert u deze papiersoort
Gewoon papier*, losse vellen
Epson Premium Ink Jet Plain Paper (Epson Gewoon inkjetpapier Premium)*
Epson Bright White Ink Jet Paper (Epson Inkjetpapier helderwit)*
plain papers (Gewoon papier)
Epson Ultra Glossy Photo Paper (Epson Fotopapier ultraglanzend)*
Epson Ultra Glossy
Epson Premium Glossy Photo Paper (Epson Fotopapier glanzend Premium)*
Epson Premium Glossy
Epson Premium Semigloss Photo Paper (Epson Fotopapier halfglanzend Premium)*
Epson Premium Semigloss
Epson Glossy Photo Paper (Epson Fotopapier glanzend)*
Epson Glossy
Epson Matte Paper – Heavyweight (Epson Mat papier zwaar)*
Epson Double-Sided Matte Paper (Epson Mat papier dubbelzijdig)*
Epson Matte
Epson Photo Quality Ink Jet Paper (Epson Inkjetpapier fotokwaliteit)*
Epson Photo Quality Self Adhesive Sheets (Epson Zelfklevend papier fotokwaliteit)*
Epson Photo Quality Ink Jet
Epson Photo Paper (Epson Fotopapier)*
Epson Photo
Epson Photo Stickers (Epson Fotostickers)*
Epson Photo Stickers
Enveloppen
Envelope (Enveloppe)
* Deze papiersoorten zijn compatibel met Exif Print en PRINT Image Matching. Raadpleeg voor meer informatie de documentatie bij de met Exif Print of PRINT Image Matching compatibele digitale camera.
Opmerking:
De beschikbaarheid van speciaal afdrukmateriaal kan van land tot land verschillen. Raadpleeg de Epson-klantenservice voor informatie over de afdrukmaterialen die in uw regio verkrijgbaar zijn.
Zie Technische ondersteuning (website)