Energie besparen

De printer schakelt automatisch uit wanneer gedurende de geselecteerde periode geen handelingen zijn verricht.
U kunt de tijd instellen voordat energiebeheer wordt toegepast. Elke verhoging beïnvloedt de energie-efficiëntie van het product. Houd rekening met het milieu voordat u veranderingen aanbrengt.
Opmerking:
Deze functie is alleen beschikbaar als de toepassing Power Off Timer (Uitschakeltimer) is geïnstalleerd. Afhankelijk van de versie van het product, wordt de toepassing Power Off Timer (Uitschakeltimer) mogelijk niet ondersteund.
Ga als volgt te werk om de tijd in te stellen.

Uitschakeltimer Instelling voor Windows

Windows Vista:
Klik op de knop Start, kies All Programs (Alle programma's), EPSON, Power Off Timer (Uitschakeltimer) en klik op Power Off Timer (Uitschakeltimer).
Windows XP en 2000:
Klik op Start en kies All Programs (Alle programma's) (Windows XP) of Programs (Programma's) (Windows 2000), EPSON, Power Off Timer (Uitschakeltimer), en klik op Power Off Timer (Uitschakeltimer).
Selecteer uw printer in de Printer List (Printerlijst).
Selecteer Off (Uit), 30 minutes (30 minuten), 1 hour (1 uur), 2 hours (2 uur), 4 hours (4 uur), 8 hours (8 uur) of 12 hours (12 uur) als instelling voor de Power Off Timer (Uitschakeltimer).
Klik op de knop Apply (Toepassen) en klik op de knop Close (Sluiten).

Power Off Timer Instelling voor Mac OS X

Klik op de knop Go (Ga) kies Applications (Toepassingen), Epson Software, en klik op Power Off Timer.
Selecteer uw printer in de Printer List (Printerlijst).
Selecteer 30 minutes (30 min.), 1 hour (1 uur), 2 hours (2 uur), 4 hours (4 uur), 8 hours (8 uur), of 12 hours (12 uur) of never (nooit) als instelling voor de Power Off Timer.
Klik op de knop Apply (Pas toe).