Cd- en dvd-etiketten maken en afdrukken

Met Epson Print CD kunt u cd- en dvd-etiketten maken met behulp van tekst en afbeeldingen op uw computer en de etiketten vervolgens rechtstreeks afdrukken op cd's en dvd's van 8 en 12 cm.

Epson Print CD starten

Dubbelklik op het pictogram Print CD op het bureaublad.
Voor Windows Vista:
Klik op de startknop, wijs naar All Programs (Alle programma's), klik op Epson Software en klik vervolgens op Print CD.

Voor Windows XP en 2000:
Klik op Start, wijs naar All Programs (Alle programma's) (Windows XP) of Programs (Programma's) (Windows 2000), wijs naar Epson Software en klik vervolgens op Print CD.
Zie de volgende instructies voor meer informatie over het bewerken van etiketbestanden en afdrukken.