Verticale regels uitlijnen

Als u merkt dat verticale lijnen niet mooi recht worden afgedrukt, kunt u dit verhelpen met de speciale aanpassingsmodus voor bidirectioneel afdrukken van de printer.
Opmerking:
Voor het uitvoeren van de volgende stappen hebt u vier losse vellen A3-papier nodig of vier pagina's kettingpapier van ten minste 279 mm (11 inch) lang en 376 mm (14,8 inch) breed.
Bij gebruik van losse vellen moet u steeds een nieuw vel in de printer plaatsen nadat een bedrukt vel uit de printer is gekomen.
Voer deze stappen uit om het bidirectioneel afdrukken af te stellen.
Zorg dat het papier is geladen en dat de printer uit staat.
Let op:
Wacht nadat u de printer hebt uitgezet altijd ten minste vijf seconden voordat u de printer weer aanzet. Anders kan de printer beschadigd raken.
Zet de printer aan terwijl u de knop Pause ingedrukt houdt. De printer schakelt over naar de aanpassingsmodus voor bidirectioneel afdrukken en drukt het instructieblad af en de eerste set uitlijningspatronen.
Vergelijk de uitlijningspatronen en selecteer het beste patroon zoals wordt uitgelegd in de instructies.
Volg de instructies en druk de volgende uitlijningspatronen af; selecteer telkens het beste patroon.
Nadat u het laatste patroon hebt geselecteerd, zet u de printer uit om de bidirectionele aanpassingsmodus te verlaten. Uw selectie wordt automatisch opgeslagen.