Een papierstoring verhelpen

Volg de onderstaande aanwijzingen om vastgelopen papier te verwijderen.
Let op:
Raak de witte kabel in de printer niet aan.
Zet de printer uit.
Als een los vel papier in de papiergeleider is vastgelopen, verwijdert u het behoedzaam.
Verwijder het printerdeksel. Als u kettingpapier via de invoersleuf aan de achterzijde laadt, verwijdert u de papiergeleider.
Als er kettingpapier in de printer is vastgelopen, scheurt u de papiertoevoer bij de perforatie zo dicht mogelijk bij de papierinvoersleuf af.
Draai de knop aan de rechterkant van de printer van u weg om het papier in de printer uit te voeren. Verwijder alle losse stukken papier uit de printer.
Let op:
Gebruik de knop voor de papierinvoer aan de rechterkant van de printer alleen om vastgelopen papier te verwijderen als de printer is uitgezet. Anders kan de printer beschadigd worden of kan de begin- of afscheurpositie versteld worden.
Plaats de papiergeleider opnieuw (indien nodig) en plaats de printerkap. Sluit vervolgens de afdekking van de papiergeleider.
Zet de printer aan. Controleer of de lampjes Paper Out en Pause niet branden.