USB-problemen verhelpen

Lees dit gedeelte als u problemen ondervindt bij het gebruik van de printer met een USB-aansluiting.

Zorg ervoor dat u een computer gebruikt waarop Windows 7, Vista, XP of 2000 vooraf is geïnstalleerd.

Op de computer moet Windows 7, Vista, XP of 2000 vooraf zijn geïnstalleerd. De USB-printerdriver kan mogelijk niet worden gebruikt op een computer die niet zelf is voorzien van een USB-aansluiting of die is opgewaardeerd van Windows 95 naar Windows XP of 2000.
Neem contact op met uw leverancier voor informatie over uw computer.

Printer werkt niet goed bij gebruik van de USB-kabel

Als uw printer het niet goed doet bij gebruik van de USB-kabel, probeer dan de volgende oplossingen:
Zorg ervoor dat u een afgeschermde standaard-USB-kabel gebruikt.
Als u een USB-hub gebruikt, moet u de printer aansluiten op de primaire aansluiting van de hub of de printer rechtstreeks in de USB-poort van de computer steken.