De printerinstellingen

Met dit hulpprogramma kunt u de huidige printerinstellingen bekijken en wijzigen, en instellingen in een bestand opslaan en lezen.
Let op:
Schakel de instelling Packet Mode niet uit.
Netwerkverbinding wordt niet ondersteund.
Controleer of de printer gereed is voordat u een instelling van de printer leest of bijwerkt.

Printerinstellingen wijzigen

Ga als volgt te werk om printerinstellingen te wijzigen.
Open het tabblad Utility (Hulpprogramma) en klik op het pictogram Printer setting (Printerinstelling). Zie voor informatie over het openen van het tabblad Utility (Hulpprogramma). Het venster Printerinstelling wordt weergegeven.
Wijzig de gewenste printerinstellingen. Raadpleeg de Help bij de printerdriver voor informatie over dit hulpprogramma.
Opmerking:
Als de printer via USB is aangesloten op een computer met Windows 2000, zet u printer weer aan nadat het bericht Updated printer settings (De printerinstellingen zijn bijgewerkt) is weergegeven.