Hulp inroepen

Voordat u contact opneemt met Epson

Als uw Epson-product niet correct werkt en u het probleem niet kunt oplossen met behulp van de informatie voor probleemoplossing in de productdocumentatie, kunt u voor hulp contact opnemen met de klantenondersteuning. Als uw land niet wordt vermeld in het klantenserviceoverzicht in dit gedeelte, neem dan contact op met de leverancier bij wie u de printer hebt aangeschaft.
De klantenondersteuning kan u veel sneller van dienst zijn als u de volgende gegevens bij de hand hebt:
Serienummer van het product
(Het label met het serienummer bevindt zich gewoonlijk op de achterzijde van het product.)
Het model van de printer
Versie van de productsoftware
(Klik op About (Info), Version Info (Versie-info) of een vergelijkbare knop in de productsoftware.)
Het merk en het model van uw computer
Naam en versie van het besturingssysteem op uw computer
De toepassingen die u meestal met de printer gebruikt en de versies hiervan

Ondersteuning voor gebruikers in Europa

Raadpleeg het Pan-European Warranty Document (Europese garantiedocument) voor informatie over hoe u contact opneemt met de klantenondersteuning van Epson.