Standaardinstellingen wijzigen

In de onderstaande tabel ziet u de basisfunctie van de knoppen in de modus standaardinstellingen.
Knop
Basisfunctie
Menu-knoppen (Pitch en Tear Off/Card)
De printer schakelt over naar de modus Standaardinstellingen of verlaat die.
De knop Item
Hiermee selecteert u de volgende parameter in een menu.
De knop Item
Hiermee selecteert u de vorige parameter in een menu.
De knop Set
Hiermee wijzigt u de waarde in het geselecteerde menu.
Volg de onderstaande stappen om de modus voor de standaardinstellingen te openen en de betreffende instellingen te wijzigen:
Opmerking:
Voordat u de modus standaardinstellingen activeert, moet u een los vel A4- of Letter-papier of kettingpapier met een lengte van minimaal 297 mm (11 inch) en breedte van 210 mm (8,27 inch) in de printer plaatsen.
Als u losse vellen gebruikt, moet u telkens wanneer de printer een afgedrukt vel uitwerpt een nieuw vel papier laden.
Als u de printer uitschakelt voordat u de modus Standaardinstellingen hebt verlaten, gaan de wijzigingen die u hebt aangebracht verloren.
Controleer of het papier is geplaatst.
Druk op de Menu-knoppen (Pitch en Tear Off/Card) tot de printer een keer piept en de Menu-lampjes (allebei de lampjes Tear Off/Card) gaan branden.
De printer schakelt over naar de standaardinstellingenmodus en er wordt een bericht afgedrukt waarin u wordt gevraagd om de taal voor het standaardinstellingenmenu te kiezen. De huidige taalinstelling is onderstreept.
Als u een andere taal wilt selecteren, drukt u op de knop Item (Font) tot uw taal wordt gemarkeerd op de afdruk.
Opmerking:
U kunt de taal niet wijzigen met de knop Item (Pitch).
Druk op de knop Set (Tear Off/Card) om de gewenste taal te selecteren.
De printer drukt een bericht af waarin u wordt gevraagd of al de huidige instellingen wilt afdrukken.
Opmerking:
De geselecteerde taal wordt ook gebruikt als u overschakelt naar de vergrendelingsmodus en de aanpassingsmodus voor bidirectioneel afdrukken.
Als u de huidige instellingen wilt afdrukken, drukt u op de knop Set. Als u het afdrukken van de huidige instellingen wilt overslaan, drukt u op de knop Item of de knop Item.
De printer drukt het eerste menu en de huidige waarde van het menu af.
Druk op de knop Item of de knop Item om de parameters te selecteren die u wilt wijzigen. Druk op de knop Set om door de lijst met waarden voor de geselecteerde parameter te bladeren tot u de gewenste instelling vindt. Nadat u de gewenste instelling voor de geselecteerde parameter hebt opgegeven, kunt u met de knoppen Item en Item de instellingen van de andere parameters wijzigen. Druk op de Menu-knoppen (Pitch en Tear Off/Card) om de standaardinstellingen te vertalen.
Opmerking:
U kunt niet teruggaan naar de vorige waarde. U moet op de knop Set (Instellen) drukken tot de gewenste waarde wordt geselecteerd.
Nadat u de gewenste instellingen hebt opgegeven, drukt u op de Menu-knoppen (Pitch en Tear Off/Card).
De Menu-lampjes (allebei de lampjes Tear Off/Card) gaan uit en de printer verlaat de standaardinstellingenmodus.
De instellingen die u hebt gemaakt worden opgeslagen als de nieuwe standaardwaarde.
Opmerking:
Als u de printer uitschakelt voordat u de modus Standaardinstellingen hebt verlaten, gaan de wijzigingen die u hebt aangebracht verloren.