Het rollensamenstel vervangen

De onderdelen van het rollensamenstel moeten worden vervangen na elke 100.000 scans.
Afneembaar onderdeel
Artikelnummer
Aantal scans
Rollensamenstel
B12B813421
100,000
Ga als volgt te werk om het rollensamenstel te vervangen.
Schakel de scanner uit.
Verwijder al het papier uit de invoerlade.
Trek het adaptersnoer uit de scanner.
Trek de hendel uit en open het scannerdeksel.
Druk de haak op de verdeler in en verwijder vervolgens de geïnstalleerde verdeler.
Let op:
Raak de veer niet aan. Houd de verdeler vast zoals hieronder afgebeeld.
Plaats de nieuwe verdeler met de onderkant eerst in de scanner en druk vervolgens de haak in om de verdeler vast te zetten.
Druk de haken aan beide zijden van de papiertoevoerrol in en open vervolgens het deksel.
Schuif de geïnstalleerde papiertoevoerrol uit de scanner.
Let op:
Raak het oppervlak van de papiertoevoerrol niet aan. Houd de papiertoevoerrol vast zoals hieronder afgebeeld.
Plaats de nieuwe papiertoevoerrol op de correcte positie.
Let op:
Installeer de papiertoevoerrol niet in de verkeerde draairichting.
Sluit het deksel van de papiertoevoerrol, en vervolgens dat van de scanner.
Schakel de scanner in.
Open het venster EPSON Scan Settings (EPSON Scan Instellingen). Klik vervolgens op Maintenance (Onderhoud).
Klik op Reset rechts van Number of Scans (Aantal scans).
Klik op OK.