Lampjes en knoppen

Op de scanner vindt u twee indicatielampjes en zes knoppen.
a. Aan/uit (knop)
b. Scanner stand-by (lampje)
c. Fout (lampje)
d. Start (knop)
e. Kopiëren (knop)
f. E-mail (knop)
g. PDF (knop)
h. Annuleren (knop)

Lampje

Het statuslampje bevindt zich tussen de Aan/uit-knop  en de knop Start .
Kleur
Statuslampje
Betekenis
Groen
Aan
Gereed om te scannen.
Knippert
Bezig met initialiseren of scannen.
Oranje
Knippert
Er is een fout opgetreden. Zie De lampjes knipperen voor meer informatie.
(Geen)
Uit
De scanner is uitgeschakeld.

Knoppen

Om de knoppen op de scanner te kunnen gebruiken, moet u Epson Scan en Epson Creativity Suite op uw computer installeren.
Knop
Functie
 Aan/uit
Hiermee zet u de scanner aan of uit.
 Start
Epson Scan wordt gestart.
 Kopiëren
Copy Utility wordt gestart.
E-mail
Epson Scan wordt gestart. Na het scannen verschijnt het venster Bestand per e-mail verzenden.
PDF
Het venster Scannen naar PDF verschijnt.
 Annuleren
Annuleert het scannen voor de ADF. Als pagina’s van het document vastlopen wanneer u de scan annuleert, zie Vastgelopen papier in de automatische documenttoevoer.