Opties gebruiken / De Network Image Express-kaart gebruiken

De Network Image Express-kaart installeren

Met de EPSON Network Image Express-kaart (B80839) kunt u een Epson-scanner die netwerkfuncties ondersteunt, in een netwerk gebruiken. Dit is een alternatief voor het aansluiten van de scanner op een server-pc. Raadpleeg de documentatie bij de EPSON Network Image Express-kaart voor meer informatie over het gebruik van deze kaart.

Opmerking:
Installeer geen andere optiekaart dan de EPSON Network Image Express-kaart (B80839), want anders kan het apparaat beschadigd raken.

Zet de scanner uit. Verwijder het netsnoer uit het stopcontact en verwijder vervolgens alle kabels aan de achterzijde van de scanner.

Verwijder de twee schroeven met een kruiskopschroevendraaier en verwijder het afdekplaatje. Berg beide schroeven goed op, u hebt ze weer nodig om het afdekplaatje opnieuw te bevestigen.

Steek de Network Image Express-kaart in de optionele interfacesleuf op de scanner en draai de schroeven vast.

Let op:
Installeer of verwijder de Network Image Express-kaart niet terwijl de scanner aanstaat. Hierdoor kan schade optreden.

Initialiseer de Network Image Express-kaart. U doet dit door de scanner aan te zetten terwijl u de resetknop van de Network Image Express-kaart 10 seconden ingedrukt houdt tot het rode statuslampje en groene datalampje gaan branden.

Opmerking:
Initialiseer altijd de Network Image Express-kaart wanneer u deze (opnieuw) in de scanner installeert.

Zet de scanner uit.