Een cartridge vervangen die nog niet leeg is

De knoppen op het bedieningspaneel van de printer gebruiken
Computer gebruiken (Windows)

Het kan nodig zijn dat u een cartridge vervangt die nog niet helemaal leeg is, bijvoorbeeld wanneer de cartridge al meer dan zes maanden in het apparaat zit en de afdrukkwaliteit vermindert.

Als u een cartridge wilt vervangen voordat het pictogram  dat aangeeft dat de inkt bijna op is wordt weergegeven in de linkerbovenhoek van het display of EPSON Status Monitor u laat weten dat de cartridge leeg is, volgt u de instructies in dit gedeelte.

U kunt een cartridge vervangen met behulp van de knoppen op de printer of met uw computer.

De knoppen op het bedieningspaneel van de printer gebruiken

Zie het boekje voor meer informatie over het gebruik van de knoppen op het bedieningspaneel van de printer.

Computer gebruiken (Windows)

Met de hulpprogramma's voor de printer kunt u op het scherm instructies krijgen voor het vervangen van een cartridge.

Klik op de knop op het tabblad Hulpprogramma's als u een cartridge wilt vervangen die nog niet helemaal leeg is.

Zie de online-Help voor meer informatie over het gebruik van de printerhulpprogramma's.