Systeemvereisten

Systeemvereisten voor Windows
Systeemvereisten voor Macintosh

Zorg ervoor dat uw systeem aan de hierna beschreven vereisten voldoet voordat u de scanner in gebruik neemt.

Systeemvereisten voor Windows

Controleer uw Windows-systeem en ga na welk type interface u gebruikt. Zie hieronder het gedeelte voor uw systeem.

USB 2.0-poorten

Systeem

Microsoft Windows XP Home Edition, Professional, Professional x64 Edition of 2000 Professional

(De software biedt geen ondersteuning voor de besturingssystemen Windows Millennium Edition, 98 en 95 waarvoor een update is geïnstalleerd.)

USB 2.0 Host-stuurprogramma van Microsoft is vereist.

Interface

USB-poort (type A) ingebouwd in het moederbord

Beeldscherm

SVGA of hoger (resolutie)

schermresolutie van 800 × 600, 16-bits (Hoge kleuren) of hoger

(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem videokaart, monitor, software enzovoort. Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)

Opmerking:
  • USB 2.0 is neerwaarts compatibel met USB 1.1.

• Raadpleeg de fabrikant van uw software als u wilt weten of de software werkt onder Windows XP Professional x64 Edition.

USB 1.1-poorten

Systeem

Microsoft Windows XP Home Edition, Professional, Professional x64 Edition, Millennium Edition, 98 Second Edition of 2000 Professional

(De software biedt geen ondersteuning voor het besturingssysteem Windows 95 waarvoor een update is geïnstalleerd.)
De USB 2.0-interface moet in Full Speed-modus worden gebruikt.

Interface

USB-poort (type A) ingebouwd in het moederbord

Beeldscherm

SVGA of hoger (resolutie)

schermresolutie van 800 × 600, 16-bits (Hoge kleuren) of hoger

(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem videokaart, monitor, software enzovoort. Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)

Opmerking:

Raadpleeg de fabrikant van uw software als u wilt weten of de software werkt onder Windows XP Professional x64 Edition.

Systeemvereisten voor Macintosh

Controleer uw Macintosh-systeem en ga na welk type interface u gebruikt. Zie hieronder het gedeelte voor uw systeem.

USB 2.0-poorten

Systeem

Power PC Macintosh-computer met Mac OS X 10.2.8 of later

Snelle gebruikersoverschakeling (Fast User Switching) wordt niet ondersteund in X 10.3.

Intel Macintosh-computers met Rosetta

Interface

Macintosh USB

Beeldscherm

Kleurenmonitor met schermresolutie van 800 × 600 of hoger en 32.000 kleuren of meer

(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort. Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)

Opmerking:
  • USB 2.0 is neerwaarts compatibel met USB 1.1.

• EPSON Scan biedt geen ondersteuning voor het UNIX-bestandssysteem voor Mac OS X. Installeer EPSON Scan op een schijf of partitie waarop dit bestandssysteem niet wordt gebruikt.

USB 1.1-poorten

Systeem

Power PC Macintosh-computer met Mac OS X 10.2.8 of later

Snelle gebruikersoverschakeling (Fast User Switching) wordt niet ondersteund in X 10.3.

Intel Macintosh-computers met Rosetta

Interface

Macintosh USB

Beeldscherm

Kleurenmonitor met schermresolutie van 800 × 600 of hoger en 32.000 kleuren of meer

(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort. Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)

Opmerking:

EPSON Scan biedt geen ondersteuning voor het UNIX-bestandssysteem voor Mac OS X. Installeer EPSON Scan op een schijf of partitie waarop dit bestandssysteem niet wordt gebruikt.