Technische ondersteuning (website)

De website van Epson voor technische ondersteuning biedt hulp bij problemen die niet kunnen worden opgelost met de informatie in uw documentatie. Als u een webbrowser en internetaansluiting hebt, kunt u de website bezoeken op:

http://support.epson.net/

Voor gebruikers in Europa

Ga naar http://www.epson.nl end selecteer het gedeelte met ondersteuning op uw lokale EPSON-website voor de meest recente stuurprogramma’s, FAQs, handleidingen en andere downloadbare items.