Scanner loskoppelen of uitzetten

Windows XP x64 en XP
Windows 2000
Windows Me en 98 SE
Macintosh

Wanneer u klaar bent met het kopiëren van bestanden van of naar een geheugenkaart in de scanner, volgt u nauwgezet de hierna beschreven instructies voordat u de scanner uitzet of losmaakt van de computer.

Windows XP x64 en XP

Dubbelklik op het pictogram op de taakbalk.

Selecteer USB-apparaat voor massaopslag en klik op Stoppen.

Selecteer USB-apparaat voor massaopslag en klik op OK.

Klik op een willekeurige plek in het dialoogvenster.

Zet de scanner uit of maak de USB-kabel los.

Windows 2000

Controleer of het geheugenkaartlampje en het lampje Aan niet knipperen.

Zet de computer uit.

Zet de scanner uit of maak de USB-kabel los.

Opmerking:

Als u de scanner uitzet of de USB-kabel losmaakt voordat u de computer uitzet, kan het bericht “Problemen bij het uitwerpen van USB-apparaat voor massaopslag worden weergegeven.”

Windows Me en 98 SE

Dubbelklik op het pictogram Deze computer op het bureaublad.

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Verwisselbare schijf en klik op Uitwerpen.

Zet de scanner uit of maak de USB-kabel los.

Macintosh

Sleep op het bureaublad het pictogram van de verwisselbare schijf () naar de prullenmand.

Zet de scanner uit of maak de USB-kabel los.