Scannen : Home > Onderhoud
De scanner vervoeren

Als u de scanner wilt vervoeren, moet u het apparaat zorgvuldig voorbereiden en verpakken in de oorspronkelijke verpakking (of een doos van ongeveer dezelfde grootte).

Verwijder al het papier uit de papiertoevoer en zet de scanner uit.

Open de scannereenheid en controleer of de printkop in de uitgangspositie (rechts) staat.

Zet de cartridgehouder met tape vast aan de behuizing (zie illustratie) en sluit de scannereenheid.

Trek de stekker uit het stopcontact. Trek de USB-kabel uit de computer.

Sluit de beschermkap van de papiertoevoer, de papiersteun en de uitvoerlade.

Doe de scanner in de oorspronkelijke doos met de oorspronkelijke beschermmaterialen.

Houd de scanner goed waterpas tijdens het transport. Na het verplaatsen verwijdert u de tape weer van de printkop.