Hulp inroepen

Voordat u contact opneemt met Epson
Hulp voor gebruikers in Europa
Hulp voor gebruikers in Australië
Hulp voor gebruikers in Singapore
Hulp voor gebruikers in Thailand
Hulp voor gebruikers in Vietnam
Hulp voor gebruikers in Indonesië
Hulp voor gebruikers in Hongkong
Hulp voor gebruikers in Maleisië
Hulp voor gebruikers in India
Hulp voor gebruikers in de Filippijnen

Voordat u contact opneemt met Epson

Als uw Epson-printer niet goed functioneert en u het probleem niet kunt oplossen met de informatie in de printerdocumentatie, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Als uw land hierna niet wordt vermeld, neemt u contact op met de leverancier bij wie u het apparaat hebt aangeschaft.

We zullen u sneller kunnen helpen als u de volgende informatie bij de hand hebt:

• Het serienummer van de printer
    (Het etiket met het serienummer vindt u meestal aan de achterzijde van de printer.)

• Het model van de printer

• De versie van de printersoftware
    (Voor het versienummer klikt u op de knop Over, Versie-info of een vergelijkbare knop in uw toepassing.)

• Het merk en het model van uw computer

• Naam en versie van het besturingssysteem op uw computer

• De toepassingen die u meestal met de printer gebruikt en de versienummers hiervan

Hulp voor gebruikers in Europa

In het pan-Europese garantiebewijs leest u hoe u contact kunt opnemen met de klantenservice van Epson.

Hulp voor gebruikers in Australië

Epson Australia staat voor u klaar als u hulp nodig hebt. Naast de productdocumentatie beschikt u over de volgende informatiebronnen:

Uw leverancier

Vaak kan uw leverancier u helpen bij het opsporen en oplossen van een probleem. Bij problemen moet u altijd eerst contact opnemen met uw leverancier. Vaak heeft hij een probleem in een mum van tijd verholpen en kan hij u meer advies geven.

Via internet: http://www.epson.com.au

Raadpleeg de website van Epson Australia. Hier vindt u vast wel wat u zoekt: drivers, Epson-adressen, informatie over nieuwe producten en technische ondersteuning (e-mail).

Epson-helpdesk

In laatste instantie kunt u voor advies altijd terecht bij de Epson-helpdesk. Onze medewerkers kunnen u helpen bij de installatie, de configuratie en het gebruik van uw Epson-product. Ook kunt u hier documentatie over nieuwe Epson-producten of het adres van de dichtstbijzijnde leverancier of servicevestiging aanvragen. Op tal van vragen vindt u hier het antwoord.

Helpdesknummers:

Telefoon:

1300 361 054

Fax:

(02) 8899 3789

Zorg ervoor dat u alle relevante informatie bij de hand hebt wanneer u belt. Hoe meer informatie, des te sneller we u kunnen helpen: het type Epson-product, het type computer, het besturingssysteem, de programma's die u gebruikt en verder alle informatie die u belangrijk lijkt.

Hulp voor gebruikers in Singapore

Epson Singapore stelt de volgende informatiebronnen en service beschikbaar:

Productspecificaties, drivers om te downloaden, vragen en antwoorden, verkoopinformatie en technische informatie via e-mail zijn beschikbaar.

Epson-helpdesk (telefoon (65) 6586 3111)

Onze helpdesk kan u telefonisch helpen bij het volgende:

• Algemene inlichtingen en productinformatie

• Vragen of problemen bij het gebruik van het product

• Vragen over reparaties en garantie

Hulp voor gebruikers in Thailand

Voor informatie, ondersteuning en service:

Productspecificaties, drivers om te downloaden, vragen en antwoorden, en e-mail zijn beschikbaar.

Epson-hotline (telefoon: (66) 2-670-0333)

Onze hotline kan u telefonisch helpen bij het volgende:

• Algemene inlichtingen en productinformatie

• Vragen of problemen bij het gebruik van het product

• Vragen over reparaties en garantie

Hulp voor gebruikers in Vietnam

Voor informatie, ondersteuning en service:

Epson-hotline (telefoon):

84-8-823-9239

Servicecenter:

80 Truong Dinh Street, District 1, Hochiminh City Vietnam

Hulp voor gebruikers in Indonesië

Voor informatie, ondersteuning en service:

• Productspecificaties, drivers om te downloaden

• Vragen en antwoorden, inlichtingen, vragen via e-mail

Epson-hotline
  • Algemene inlichtingen en productinformatie

• Technische ondersteuning

Telefoon

(62) 21-572 4350

Fax

(62) 21-572 4357

Epson-servicecenter

Jakarta

Mangga Dua Mall 3rd floor No 3A/B
Jl. Arteri Mangga Dua,
Jakarta
Telefoon/fax: (62) 21-62301104

Bandung

Lippo Center 6th floor
Jl. Gatot Subroto No.2
Bandung
Telefoon/fax: (62) 22-7303766

Surabaya

Hitech Mall lt IIB No. 12
Jl. Kusuma Bangsa 116 - 118
Surabaya
Telefoon: (62) 31-5355035
Fax: (62) 31-5477837

Yogyakarta

Hotel Natour Garuda
Jl. Malioboro No. 60
Yogyakarta
Telefoon: (62) 274-565478

Medan

Wisma HSBC 4th floor
Jl. Diponegoro No. 11
Medan
Telefoon/fax: (62) 61-4516173

Makassar

MTC Karebosi Lt. Ill Kav. P7-8
JI. Ahmad Yani No.49
Makassar
Telefoon: (62)411-350147/411-350148

Hulp voor gebruikers in Hongkong

Epson Hong Kong Limited staat voor u klaar met technische ondersteuning en andere diensten.

Internet

Epson Hong Kong heeft een eigen website in het Chinees en Engels. Hier vindt u de volgende informatie:

• Productinformatie

• Vragen en antwoorden

• De nieuwste versie van Epson-drivers

Onze website is te vinden op dit adres:

Hotline voor technische ondersteuning

U kunt ook contact opnemen met onze technische medewerkers op de volgende nummers:

Telefoon:

(852) 2827-8911

Fax:

(852) 2827-4383

Hulp voor gebruikers in Maleisië

Voor informatie, ondersteuning en service:

• Productspecificaties, drivers om te downloaden

• Vragen en antwoorden, inlichtingen, vragen via e-mail

Epson Trading (M) Sdn. Bhd.

Hoofdkantoor.

Telefoon:

603-56288288

Fax:

603-56288388/399

Epson-helpdesk
  • Algemene inlichtingen en productinformatie (infolijn)

Telefoon:

603-56288222

• Vragen over reparaties en garantie, gebruik van het product en technische ondersteuning (technische lijn)

Telefoon:

603-56288333

Hulp voor gebruikers in India

Voor informatie, ondersteuning en service:

Voor productspecificaties, drivers om te downloaden en vragen over producten.

Hoofdkantoor Epson India in Bangalore:

Telefoon:

080-30515000

Fax:

080-30515005

Regionale vestigingen van Epson in India:

Locatie

Telefoonnummer

Faxnummer

Mumbai

022-28261515 /16/17

022-28257287

Delhi

011-30615000

011-30615005

Chennai

044-30277500

044-30277575

Kolkata

033-22831589 / 90

033-22831591

Hyderabad

040-66331738/ 39

040-66328633

Cochin

0484-2357950

0484-2357950

Coimbatore

0422-2380002

N.v.t.

Pune

020-30286000 /30286001/30286002

020-30286000

Ahmedabad

079-26407176 / 77

079-26407347

Helplijn

Voor service, productinfo of het bestellen van cartridges: 18004250011 (9.00 - 21.00 uur). Dit is een gratis nummer.

Voor service (CDMA en mobiel): 3900 1600 (9.00 - 18.00 uur). Voorvoegsel is de lokale STD-code.

Hulp voor gebruikers in de Filippijnen

Epson Philippines Corporation staat voor u klaar met technische ondersteuning en andere diensten op de volgende telefoon- en faxnummers en het volgende e-mailadres.

Telefoon:

(63) 2-813-6567

Fax:

(63) 2-813-6545

E-mail:

epchelpdesk@epc.epson.com.ph

Internet (http://www.epson.com.ph)

Productspecificaties, drivers om te downloaden, vragen en antwoorden, en inlichtingen via e-mail zijn beschikbaar.

Epson-helpdesk (telefoon: (63) 2-813-6567)

Onze hotline kan u telefonisch helpen bij het volgende:

• Algemene inlichtingen en productinformatie

• Vragen of problemen bij het gebruik van het product

• Vragen over reparaties en garantie