De juiste papiersoort selecteren

De printer stelt zichzelf automatisch in op het afdrukmateriaal dat u in de afdrukinstellingen opgeeft. Daarom is het zo belangrijk wat u instelt als papiersoort. Aan de hand van deze instelling weet de printer welk papier u gebruikt. De hoeveelheid inkt wordt daar automatisch aan aangepast. In de volgende tabel staan de instellingen die u kunt opgeven voor uw papier.

Voor dit papier

Selecteert u dit bij Papiertype

Gewoon papier, losse vellen

Epson Premium Ink Jet Plain Paper (Epson Gewoon inkjetpapier Premium)

Epson Bright White Ink Jet Paper (Epson Inkjetpapier helderwit)

Gewoon papier

Epson Matte Paper-Heavyweight (Epson Mat papier zwaar)

Epson Matte

Epson Ultra Glossy Photo Paper (Epson Fotopapier ultraglanzend)

Epson Ultra Glossy

Epson Premium Glossy Photo Paper (Epson Fotopapier glanzend Premium)

Epson Premium Glossy

Epson Premium Semigloss Photo Paper (Epson Fotopapier halfglanzend Premium)

Epson Premium Semigloss

Epson Glossy Photo Paper (Epson Fotopapier glanzend)

Epson Glossy

Enveloppen

Enveloppe

Opmerking:

De beschikbaarheid van speciaal afdrukmateriaal kan van land tot land verschillen. Raadpleeg de Epson-klantenservice voor informatie over de afdrukmaterialen die in uw regio verkrijgbaar zijn.
Zie Technische ondersteuning (website)