De papiergeleider reinigen

Het hulpprogramma Papiergeleider reinigen gebruiken voor Windows
Het hulpprogramma Papiergeleider reinigen gebruiken voor Mac OS X

De achterkant van de afdrukken kan bevlekt worden wanneer zich inktresten op de papiergeleider bevinden. De papiergeleider is de donkere kunststof strook aan de binnenkant van de printer. In dit geval kunt u het probleem verhelpen met behulp van het hulpprogramma Papiergeleider reinigen in de printerdriver.

Raadpleeg het betreffende gedeelte hierna.

Opmerking:

Herhaal de procedure totdat de binnenkant van de printer is gereinigd.

Het hulpprogramma Papiergeleider reinigen gebruiken voor Windows

Om de papiergeleider te reinigen met het hulpprogramma Papiergeleider reinigen gaat u als volgt te werk.

Controleer of er geen foutlampjes knipperen of branden.

Zorg ervoor dat de papiertoevoer gewoon papier van A4-formaat bevat.

Open de printerdriver, klik op het tabblad Hulpprogramma's en klik vervolgens op de knop Papiergeleider reinigen.

Volg de instructies op het scherm om de papiergeleider te reinigen.

Het hulpprogramma Papiergeleider reinigen gebruiken voor Mac OS X

Om de papiergeleider te reinigen met het hulpprogramma Papiergeleider reinigen gaat u als volgt te werk.

Controleer of er geen foutlampjes knipperen of branden.

Zorg ervoor dat de papiertoevoer gewoon papier van A4-formaat bevat.

Open het dialoogvenster EPSON Printer Utility 2.

Klik op de knop Papiergeleider reinigen in het dialoogvenster Hulpprogramma.

Volg de instructies op het scherm om de papiergeleider te reinigen.