Eenvoudig foto's afdrukken

EPSON Easy Photo Print starten

Met EPSON Easy Photo Print kunt u uw digitale afbeeldingen afdrukken op verschillende soorten papier. Dankzij de stapsgewijze instructies bereikt u snel het gewenste resultaat zonder dat u allerlei ingewikkelde instellingen hoeft op te geven.

• Met de functie Custom Print kunt u met één klik afdrukken met de instellingen die u speciaal daarvoor hebt opgeslagen.

• Met de functie Opmaken en afdrukken kunt u kalenders of wenskaarten maken.

EPSON Easy Photo Print starten

U kunt EPSON Easy Photo Print op twee manieren openen:

• Dubbelklik op het pictogram EPSON File Manager op het bureaublad, selecteer de gewenste afbeeldingen en klik op het pictogram Foto eenvoudig boven in het venster van EPSON File Manager.

• Windows Vista:
    Klik op de startknop, wijs naar Alle programma's, klik op EPSON Creativity Suite en klik vervolgens op EPSON Easy Photo Print.

Windows XP, Me, 98 SE en 2000:
    Klik op Start, wijs naar Alle programma's (Windows XP) of Programma's (Windows Me, 98 SE en 2000), wijs naar EPSON Creativity Suite en klik vervolgens op EPSON Easy Photo Print.

Mac OS X:
    Dubbelklik op de map Programma's in Macintosh HD en dubbelklik vervolgens op de map EPSON. Dubbelklik nu op de map Creativity Suite gevolgd door de map Easy Photo Print en ten slotte het pictogram EPSON Easy Photo Print voor X.

Voor meer informatie selecteert u Gebruikershandleiding in het menu Help van deze toepassing.