Systeemvereisten

Systeemvereisten voor Windows

Zorg ervoor dat uw systeem aan de hierna beschreven vereisten voldoet voordat u de scanner in gebruik neemt.

Systeemvereisten voor Windows

Controleer uw Windows-systeem en ga na welk type interface u gebruikt. Zie hieronder het gedeelte voor uw systeem.

Windows-systemen met USB 2.0-poorten

Systeem

Microsoft Windows XP Home Edition of Professional, of Windows 2000 Professional

(Windows Me, 98 of 95 waar later een upgrade overheen is geïnstalleerd, wordt niet ondersteund)

Interface

USB-poort (type A) ingebouwd in het moederbord

Beeldscherm

SVGA of hoger (resolutie)

800 × 600, 16-bits (Hoge kleuren) of beter

(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort. Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)

Opmerking:

USB 2.0 is neerwaarts compatibel met USB 1.1.

Windows-systemen met USB 1.1-poorten

Systeem

Microsoft Windows XP Home Edition of Professional, Me, 98, of Windows 2000 Professional

(Windows 95 waar later een upgrade overheen is geïnstalleerd, wordt niet ondersteund)
De USB-interface moet in Full Speed-modus worden gebruikt.

Interface

USB-poort (type A) ingebouwd in het moederbord

Beeldscherm

SVGA of hoger (resolutie)

800 × 600, 16-bits (Hoge kleuren) of beter

(De reproductiekwaliteit van kleuren en tonen hangt af van de weergavecapaciteiten van uw computersysteem (videokaart, monitor, software enzovoort. Zie de systeemdocumentatie voor meer informatie.)