Scannen met een ander scanprogramma

U kunt uw scanner gebruiken om te scannen in combinatie met elk scanprogramma dat aan de TWAIN-norm voldoet, zoals Adobe Photoshop Elements en ArcSoft PhotoImpression. U opent het programma in kwestie, selecteert EPSON Scan als scanprogramma en scant. Na het scannen wordt de gescande afbeelding geopend in uw scanprogramma, waarmee u de afbeelding vervolgens kunt bewerken, afdrukken en opslaan.

Start uw scanprogramma.

Dubbelklik op het programmapictogram op het bureaublad.

Of selecteer Start > Alle programma's (All Programs) of Programma's (Programs) >programmamap > programmapictogram.

Ga op een van de volgende manieren te werk:

Photoshop Elements en andere programma's:
    Open het menu Bestand (File) en selecteer een opdracht als Importeren (Import) of Opvragen (Acquire).

PhotoImpression:
    Open het menu File en selecteer Get Photo gevolgd door Camera/Scanner.

Selecteer de scanner.

In sommige programma's moet u eerst opgeven dat u de scanner wilt gebruiken als bron. Als u een optie van het type Bron selecteren (Select Source) ziet, moet u die optie kiezen en vervolgens de scanner selecteren.

Opmerking voor gebruikers van Windows XP:

Selecteer uw scanner bij het importeren of opvragen niet met de optie WIA, anders werkt de scanner niet goed.