Scannen met EPSON Creativity Suite

Wanneer u scant met EPSON Creativity Suite, kunt u de afbeelding eerst scannen en opslaan met behulp van EPSON File Manager. Vervolgens gebruikt u de overige projecten uit het venster van EPSON File Manager om uw afbeeldingsbestanden af te drukken, te verzenden per e-mail of te importeren in andere programma's.

U start EPSON File Manager op een van de volgende manieren:

Dubbelklik op het pictogram EPSON File Manager op het bureaublad.

Andere mogelijkheid: selecteer Start > Programma's (Programs) of Alle programma's (All Programs) > EPSON Creativity Suite > EPSON File Manager.

Er verschijnt nu een venster met de vraag of u instructies voor het programma wilt weergeven.

Klik op Volgende als u de instructies wilt zien en volg verder de aanwijzingen op het scherm.

Opmerking:

Schakel het selectievakje Volgende keer niet weerg. in als u deze vraag niet opnieuw wilt krijgen.

U ziet nu het venster van EPSON File Manager:

Klik op het scannerpictogram onder Foto's laden in de linkerbovenhoek.

Het Scan Assistant-venster verschijnt.

Selecteer EPSON STYLUS CX3700/DX3800 in de lijst met scanners.

Geef de map op waarin u de gescande afbeelding wilt opslaan. Klik op Bladeren en selecteer de gewenste map.

Geef als voorvoegsel voor de bestandsnaam een alfanumerieke tekenreeks op. Aan de bestandsnaam wordt automatisch een volgnummer van drie cijfers toegevoegd. Het startnummer kunt u naar wens aanpassen. Als u meerdere afbeeldingen tegelijk scant, krijgt elke afbeelding een ander driecijferig volgnummer.

Klik op de knop Scan and Save. EPSON Scan begint met scannen in de geselecteerde modus.

De gescande afbeelding wordt standaard opgeslagen als JPEG-bestand. U kunt de bestandsindeling wijzigen. Daartoe klikt u op de knop Opties. Hiermee opent u het venster van EPSON Scan. Klik in dit venster op de pijl naast de knop Scannen en wijzig de bestandsindeling. Zie Instellingen voor Bewaar bestand selecteren voor meer informatie hierover.