Bedieningspaneel

Knoppen
Lampjes

Knoppen

Knop

Functie

1

Aan

Druk hierop om het apparaat aan en uit te zetten.

2

Druk hierop om cartridges te vervangen. Houd deze knop drie seconden ingedrukt om de printkop te reinigen (wanneer het lampje uit is).

3

A4
10  × 15
4"  × 6"

Druk hierop om het papierformaat te selecteren dat in de papiertoevoer ligt.

4

Aan pagina aanpassen

Druk hierop om de kopie zodanig te vergroten of verkleinen dat de afbeelding precies op het geselecteerde papierformaat past.

5

Start Z&W

Druk hierop om te kopiëren in zwart-wit.

6

Start Kleur

Druk hierop om te kopiëren in kleur.

7

Stop

Druk hierop om het kopiëren af te breken. Het vel dat wordt afgedrukt komt uit het apparaat.

Lampjes

Opmerking:

Als er 15 minuten lang geen enkele knop wordt ingedrukt, gaan alle lampjes uit, behalve het lampje van de knop Aan. Wanneer u op een willekeurige knop drukt (behalve op de knop Aan), keren de lampjes terug naar hun vorige toestand.

Lampje

Lampje

Status

Aan

Aan

Het apparaat staat aan.

Knippert (langzaam)

Het apparaat is actief.

Knippert (snel)

Het apparaat wordt uitgezet.

Fout

Brandt of knippert

Er is een fout opgetreden.

Knippert

Een of meer cartridges zijn bijna leeg. U kunt blijven afdrukken tot de cartridge helemaal leeg is.

Aan

Een of meer cartridges zijn leeg of niet geïnstalleerd.

A4
10  × 15
4"  × 6"

Aan

Het geselecteerde papierformaat.

Aan pagina aanpassen

Aan

De kopie wordt automatisch vergroot of verkleind en aangepast aan het geselecteerde papierformaat.