Contact opnemen met de klantenservice

Voordat u contact opneemt met EPSON

Wanneer uw Epson-product niet goed functioneert en het niet lukt het probleem te verhelpen aan de hand van de probleemoplossinginformatie in de bijgeleverde documentatie, kunt u contact opnemen met de klantenservice. In het pan-Europese garantiebewijs leest u hoe u contact kunt opnemen met de klantenservice van EPSON.

De medewerkers van de klantenservice kunnen u sneller helpen als u de volgende gegevens bij de hand hebt:

• serienummer van het product;
    (Het serienummer vindt u op een etiket aan de achterzijde van de scanner.)

• model van uw scanner;

• versie van de scansoftware;
    (Voor het versienummer klikt u op de knop Over, Versie-info of een vergelijkbare knop in uw toepassing)

• merk en model van uw computer;

• naam en versie van uw besturingssysteem;

• de namen en versienummers van de toepassing(en) die u meestal met de scanner gebruikt.