Systeemvereisten

Voor gebruik van de printer
Voor gebruik van de gebruikershandleiding

Voor gebruik van de printer
Windows

Om de printer te kunnen gebruiken moet Microsoft® Windows® XP, Me, 98 of 2000 geïnstalleerd zijn. Overige vereisten hangen af van het besturingssysteem.

USB-verbinding:
Als u de printer wilt aansluiten met een standaard, afgeschermde USB 1.1-kabel, moet u beschikken over een pc die is voorzien van Windows XP, 98 of Windows 2000 (originele versie) en een USB-poort. Voor gebruikers van Windows Me: op uw computer moet Windows Me voorgeïnstalleerd zijn (of een voorgeïnstalleerde Windows 98 opgewaardeerd naar Windows Me). Als u een USB 2.0-kabel wilt gebruiken, moet u beschikken over een pc die is voorzien van Windows XP of 2000 (originele versie) en een USB 2.0-poort.

Voor gebruik van de gebruikershandleiding

Voor Windows

Browser

Microsoft Internet Explorer 4.0 of hoger (aanbevolen)