Zwarte inkt besparen wanneer de cartridge bijna leeg is (Windows)

Het volgende dialoogvenster verschijnt wanneer de zwarte inkt bijna op is en er meer kleureninkt dan zwarte inkt is. Dit dialoogvenster verschijnt alleen wanneer Gewoon papier is geselecteerd als afdrukmateriaal en Tekst is geselecteerd bij Kwaliteitoptie.

U hebt nu de keuze: óf u blijft op de normale manier zwarte inkt gebruiken óf u spaart zwarte inkt uit door de kleur zwart te maken door kleureninkt te mengen.

• Klik op de knop Ja om kleuren te mengen en op die manier zwart te maken. Wanneer u een soortgelijke taak afdrukt, verschijnt dit dialoogvenster opnieuw.

• Klik op de knop Nee als u de resterende hoeveelheid zwarte inkt wilt gebruiken voor de huidige taak. Wanneer u een soortgelijke taak afdrukt, verschijnt dit dialoogvenster opnieuw. U kunt dan opnieuw kiezen of u zwarte inkt wilt besparen.

• Klik op Deze functie uitschakelen om gewoon zwarte inkt te blijven gebruiken. Het dialoogvenster wordt pas opnieuw weergegeven wanneer u de zwarte cartridge hebt vervangen.