Afbeeldingen verzenden per e-mail

EPSON Attach To E-mail starten

U kunt uw afbeeldingen verzenden als bijlage bij een e-mailbericht. Diverse e-mailsystemen worden ondersteund. De afbeeldingen kunnen voor verzending worden verkleind.

EPSON Attach To E-mail starten

U kunt EPSON Attach To Email op twee manieren openen:

• Dubbelklik op het pictogram EPSON File Manager op het bureaublad en klik op het pictogram E-mailen boven in het venster van EPSON File Manager.

• Voor Windows:
    Klik op Start, wijs naar Alle programma's (All Programs) (Windows XP) of Programma's (Programs) (Windows Me, 98 en 2000), wijs naar EPSON Creativity Suite gevolgd door EPSON Attach To Email en klik vervolgens op EPSON Attach To Email.