Kopiëren en faxen

EPSON Copy Utility starten

Met EPSON Copy Utility gebruikt u uw multifunctionele apparaat als kopieerapparaat.

U kunt vergroten en verkleinen, afdrukken in kleur en zwart-wit, verkleurde foto’s opfrissen, tekst verbeteren en de helderheid en het contrast van uw afbeeldingen bijregelen.

Voor Windows-gebruikers:
Met de functie Copy to Fax kunt u een geselecteerde afbeelding ook faxen. Er moet dan wel een faxprinterdriver zijn geïnstalleerd.

EPSON Copy Utility starten

U kunt EPSON Copy Utility op twee manieren openen:

• Dubbelklik op het pictogram EPSON File Manager op het bureaublad en klik vervolgens op Scannen en kop. of Copy to Fax boven in het venster van EPSON File Manager.

• Voor Windows:
    Klik op Start, wijs naar Alle programma's (All Programs) (Windows XP) of Programma's (Programs) (Windows Me, 98 en 2000), wijs naar EPSON Creativity Suite en klik vervolgens op EPSON Copy Utility.

Klik voor meer informatie op de knop Help om de gebruikershandleiding van EPSON Copy Utility te openen.