EPSON File Manager

EPSON File Manager starten

EPSON File Manager biedt de volgende mogelijkheden:

• U kunt allerlei afbeeldingen (afkomstig van een digitale camera of geheugenkaart) openen en rechtstreeks overbrengen naar de gewenste toepassing.

• U kunt de ondersteunde afbeeldingen weergeven in het klein (als miniatuur).

• U ziet de verschillende toepassingen die u kunt gebruiken in de vorm van een projectpictogram boven in het venster.

• U kunt afbeeldingen zoeken op uw vaste schijf.

• U kunt afbeeldingen weergeven in de vorm van een diavoorstelling.

• U kunt afbeeldingen retoucheren.

EPSON File Manager starten

U kunt EPSON File Manager op drie manieren starten:

• Dubbelklik op het pictogram EPSON File Manager op het bureaublad.

• Sleep afbeeldingen of een map naar het pictogram EPSON File Manager op het bureaublad.

• Voor Windows:
    Klik op Start, wijs naar Alle programma's (All Programs) (Windows XP) of Programma's (Programs) (Windows Me, 98 en 2000) gevolgd door EPSON Creativity Suite en File Manager, en klik vervolgens op EPSON File Manager.

Klik op Volgende wanneer wordt gevraagd of er uitleg moet worden weergegeven. De uitleg wordt weergegeven.

Als u Volgende keer niet weerg. inschakelt, wordt u niet opnieuw om een bevestiging gevraagd wanneer u EPSON File Manager opnieuw start.

Voor meer informatie selecteert u Gebruikershandleiding in het menu Help van deze toepassing.