Printer instellen voor een Wi-Fi-netwerk via het bedieningspaneel

Via het bedieningspaneel van de printer kunt u de printer instellen voor een Wi-Fi-netwerk.

De Wi-Fi Setup Wizard (Wizard Installatie Wi-Fi) op het bedieningspaneel gebruiken

Als uw printer een display heeft, kunt u de handmatige configuratie gemakkelijk uitvoeren met de Wi-Fi Setup Wizard (Wizard Installatie Wi-Fi).
Opmerking:
Deze instelling is niet beschikbaar voor alle printers of kan mogelijk niet worden ingeschakeld.
Zorg ervoor dat u Wi-Fi op voorhand inschakelt op uw computer.
Controleer de SSID en het wachtwoord voor uw netwerk. U hebt deze gegevens nodig tijdens het instellen. Als u de SSID en het wachtwoord niet weet, informeer dan bij uw netwerkbeheerder.
Voor stapsgewijze informatie over het instellen van een Wi-Fi-verbinding met de Wi-Fi Setup Wizard (Wizard Installatie Wi-Fi) klikt u op de volgende koppeling. Deze functie is niet beschikbaar voor alle printers of kan mogelijk niet worden ingeschakeld.
../p_body/panel/wizard/manual_01.htm

WPS instellen

De printer ondersteunt de WPS-drukknopmethode en de WPS-pincodemethode.
Voordat u de printer verbindt met het netwerk, controleert u of het toegangspunt WPS ondersteunt.
Opmerking:
Zorg ervoor dat u Wi-Fi op voorhand inschakelt op uw computer.
Raadpleeg de gebruikershandleiding van het toegangspunt voor meer informatie over de WPS-functie van het toegangspunt en het oplossen van problemen met het toegangspunt.
Als het toegangspunt (draadloze router) niet binnen ongeveer twee minuten wordt gevonden, wordt een foutmelding weergegeven. Controleer in dit geval of het toegangspunt werkt en geef vervolgens de WPS-instellingen van begin af aan opnieuw op.
Voor stapsgewijze informatie over het instellen van een Wi-Fi-verbinding met WPS klikt u op de volgende koppeling. Deze functie is niet beschikbaar voor alle printers of kan mogelijk niet worden ingeschakeld.
../p_body/panel/wps_b/wpsmenu.htm